Het Rijsbergs Toneel is een toneelvereniging uit Rijsbergen (gemeente Zundert, Noord-Brabant) opgericht in 1902, destijds bekend als Geestesbeschaving. We bestaan dus al meer dan 100 jaar. In 2012 vierde de vereniging haar 110 jarig bestaan.

Elk jaar spelen we een productie in de periode maart/april (14 dagen voor Pasen) in ontmoetingscentrum “De Koutershof” in Rijsbergen.

Wij repeteren op donderdagavond in de periode medio/eind september tot aan de aanvang van de voorstellingen. De laatste twee maanden voor de uitvoering ook op woensdagavond. U bent altijd welkom om te komen kijken op een van onze repetities. Neem van te voren graag even contact op met het secretariaat, zodat we u kunnen verwelkomen.

Meer lezen: