Speler

Eerste jaar: 2016
Eerste productie: Reinaert


Mijn naam is Tom Brock (18) en ik ben geboren en getogen in Breda.
Ik vind het geweldig om lekker creatief bezig te zijn. Mijn hart ligt bij tv, acteren, presenteren en interviewen, ik zou hier heel erg graag verdere stappen in willen maken. Mijn droom is dan ook om in de toekomst presentator van een jongerenprogramma en/of acteur te worden.
Ervaring op het gebied van acteren:
– Dramalessen middelbare school (schooltoneel)
– Deelname aan diverse improvisatievoorstellingen
– Diverse rollen in profielwerkstuk presentaties voor eindexamen middelbare school van o.a. Bo Dudok (‘Brugklas’) en Jefferson Yaw Frempong Manson (‘Just Like Me’)
– Rol Romeo in ‘Jouw Romeo en Julia’ : groot project georganiseerd door ‘Chassé Theater’ Breda, gespeeld op locatie in de stad. Eindproductie in het ‘Chassé Theater’ Breda onder regie van Ruut Weissman.
– En Plein Public
– Auditie voor de mannelijke hoofdrol in de film ‘Miss Sing Song’

Ik was al een langere tijd op zoek naar een toneelgroep waarbinnen een gezellige, maar natuurlijk ook een serieuze en hardwerkende sfeer heerst. Nou, die groep heb ik nu gevonden kan ik u vertellen! Ik heb het erg goed naar mijn zin bij het Rijsbergs Toneel en kijk erg uit naar de uitvoering van onze productie ‘Reinaert’. Ik vind het dan ook een grote eer dat ik de rol van Reinaert mag vertolken en ik zal dan ook mijn uiterste best doen om deze rol zo goed mogelijk weg te gaan zetten. Ik heb er alle vertrouwen in dat we er met z’n allen iets moois van gaan maken!


Tom als Cast

Jaar Productie Rol
2016-2017 Reinaert Reinaert de Vos