Rijsbergs Toneel brengt twee korte toneelstukken, verplaatst naar 29, 30 en 31 oktober 2021

-

Na anderhalf jaar uitstel door Corona  brengt het Rijsbergs Toneel twee eenakters, stukken van elk ongeveer 45 minuten. “Aardbeien met slagroom”, een vrolijke komedie, geschreven door Bruce Frisk en “Een andere dood”, een serieus stuk passend bij 75 jaar bevrijding, geschreven door Lynn Brittney.  De voorstellingen zijn verplaatst naar 29, 30 en 31 oktober 2021. Verkochte toegangskaarten zijn uiteraard nog steeds geldig maar er is nu extra ruimte en zodat u familie en vrienden kunt meenemen.

Ieder stuk heeft zijn eigen regisseur. Kees Vogels, een oude bekende voor velen en voor het Rijsbergs Toneel een man met veel regie-ervaring,  die met veel succes al vele malen de regie verzorgde. Ook Eddy Haers heeft al 9 keer bij het Rijsbergs Toneel prachtige stukken geregisseerd. Een vertrouwd stel mensen die bijna alle spelers al jaren kennen. Onder hun leiding zullen beide stukken en de spelers zeker tot hun recht gaan komen.

Het Rijsbergs Toneel hoopt u dan ook op 29, 30 of 31 oktober te mogen begroeten. Denk aan de Coronamaatregelen! Dus zorg voor een geldige QR code of een recente test of verklaring van genezing van Corona

Kaartverkoop
De voorstellingen worden op 29, 30 en 31 oktober 2021 gespeeld in De Koutershof in Rijsbergen.  Op vrijdag en zaterdag begint de voorstelling om 20.00 uur, op zondag om 14.00 uur.

Voor de voorstellingen kunnen e-tickets worden gekocht via www.reserveren.rijsbergstoneel.nl of bij het verkooppunt aan de Sofiastraat 2 in Rijsbergen. Surf voor meer informatie naar www.rijsbergstoneel.nl. U kunt ook e-mailen naar info@rijsbergstoneel.nl en u kunt ook bellen met 06-19 22 61 83. Spreek eventueel bij geen gehoor na het bericht uw naam en telefoonnummer duidelijk in. We kunnen u dan terugbellen en voor kaarten zorgen.