Zin in toneelspelen, kom bij het Rijsbergs Toneel! Rijsbergs Toneel vernieuwt het bestuur en zoekt leden

-

Het Rijsbergs Toneel heeft na een drietal succesvolle voorstellingen van ‘Schaduwen’ het seizoen 2015-2016 afgesloten en start in het najaar met repeteren voor een nieuwe productie. Hiervoor is de toneelvereniging op zoek naar nieuwe spelers.

Nieuw bestuur
Tijdens de algemene ledenvergadering heeft het Rijsbergs Toneel gekozen voor een bijna geheel nieuw bestuur. Toegetreden tot het bestuur zijn Jeroen Mouws, Marita Koeken en Sandra Koenraads. Zij vormen samen met Irma Kennis (voorzitter) en Mitchell Klijs het nieuwe bestuur van het Rijsbergs Toneel.

Nieuwe leden
Het Rijsbergs Toneel is voor haar komende productie op zoek naar spelers. Heb je altijd al eens toneel willen spelen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Binnenkort organiseren we een aantal introductieworkshops waarbij je ook zonder spelervaring van harte welkom bent!
Buiten het toneelspelen zelf, komt er bij een voorstelling nog veel meer kijken. Wat dacht je bijvoorbeeld van licht, grime en geluid? Ook daarbij kunnen we hulp gebruiken.

Kijk voor meer informatie op de website van het Rijsbergs Toneel: www.rijsbergstoneel.nl of neem contact op met Marita Koeken: 06-51107683 of info@rijsbergstoneel.nl